Важно съобщение! Безплатни генетични тестове!

На 16 и 17 Май 2018 год. Българска Асоциация Цьолиакия /БАЦ/ заедно с екипа на генетична лаборатория към УМБАЛ „Св. Марина“ – гр.Варна и любезното съдействие на SGP Bio Dynamics Ltd. и Dr Schär (UST Pharma) по случай Международния ден на Цьолиакиа – 16 май, Ви канят да направите безплатна генетична диагностика с китове предоставени от SGP Bio Dynamics Ltd., при следните условия:  

  1. Клинична изява – епикриза, изследвания!
  2. Родственик от 1-ва степен на вече диагностициран пациент!
  3. Предимство имат членовете на Българска Асоциация Цьолиакия!

Желаещите, които ще отидат на място в гр. Варна, могат да се свържат с екипа по проекта за да запазят час на следните телефони:

  • 052/978649
  • 0893636364

на 14 и 15 Май 2018 от 8.00 ч. до 15.30 ч.

 

Всички желаещи от други градове, могат да изпратят кръвни проби, като отидат до най-близката лаборатория за да Ви вземат кръв, съхранен във вакутейнер с антикоагулант EDTA (мин 1ml – оптимално 3ml и повече). Обяснете че ще изпращате пробата по куриер!

Вакутейнер за изследване можете да изпращате от страната по Еконт, Спиди и Интерлогистика, като трябва да прикрепите към тях и попълнения „фиш“ за поръчка + епикриза или еквивалентен медицински документ – резултати и/или друго.

При вземане на кръвна няма изисквания да е на гладно, кръвта може да е венозна, може да е и периферна – за много малки деца (минимум 0.5 мл.)

Пробата трябва да е опакована добре и отбелязана  с „Чупливо“!

 

 

С уважение:

Българска Асоциация Цьолиакия

УМБАЛ „Св. Марина“/Генетична лаборатория

SGP Bio Dynamics Ltd.

Dr Schär (UST Pharma)